Meerdere deelnemers, helaas lang niet alle, plaatsen hier hun reisverslagen, foto's, fotoboeken of film. Zij introduceren zich hier en nodigen u uit mee te genieten van de ervaringen die ze de afgelopen jaren hebben opgedaan op individuele of gezamenlijke reizen.

Via het menu kiest u voor een specifieke deelnemer of bestemming.

 

Kees en Mariëtte Leijten

 

Wij zijn Kees en Mariëtte, we komen uit Noord Limburg en reizen sinds 8 jaar met onze camper. We maken reizen o.a. in Europa maar we hebben ook de PanAmericana en de Verenigde Staten met onze eigen camper gedaan. Met een huurcamper hebben we o.a. Nieuw Zeeland, Australië en Zuid Afrika bezocht.

 

Henk en Adrie Middel

Henk en Adrie Middel doen hier verslag van hun reiservaringen en de eigenbouw van hun camper.

Walter en Doreen Gerritsen

Wij zijn sinds 2002 pre-vutters. We hebben toen onze camper gekocht waarmee we elk jaar 8 maanden op weg zijn. We houden erg van de zon, dus je vond ons vooral rond de Middellandse Zee; Tunesië, Libië, Syrie etc. Soms zijn we lang op één plaats, lekker lezen op het strand. In 2011 werd het iets anders: de USA met eigen camper. Met de Arabische lente in het achterhoofd zoeken we de laatste jaren andere bestemmingen.

Angelien Koert

Ik ben Angelien Koert. In mijn leven heb ik veel en ver gereisd, de laatste jaren met verschillende campers. Ik bewoon mijn camper alleen maar reis graag in kleine groepen, de afgelopen jaren meestal met camperreis.nl. Verslagen schrijven is mijn hobby niet, vandaar dat jullie hier tot nu toe nooit iets van mij gezien hebben. Toch is er iets waarvan ik jullie wil laten meegenieten, namelijk de bouw van mijn 4x4 camper. Daarnaast heb ik verschillende kleine fotomapjes geplaatst van landen die ik met de camper bezocht.

Veel plezier er mee.

Henk Middel en Margriet van Susante

Geboren in 1944 en eerste kampeerervaringen opgedaan bij de padvinderij. In 1966 getrouwd met Adrie en veel vakanties gehouden met onze vouwwagen in Spanje en Frankrijk. Met de motor vanaf 1990 10 jaar lang naar Scandinavië gereisd. Daarna een kleine bestelwagen omgebouwd naar camper en daarmee in 2009 met camperreis.nl een Oost-Europa reis gemaakt. De smaak te pakken gekregen en grote plannen gemaakt. Met pensioen, huis verkocht en naar een chalet op een camping. Kleine vrachtwagen gekocht (zie verslag bij Henk en Adrie) en begonnen om te bouwen tot de huidige camper. Dan wordt Adrie ziek; longkanker. Na 2,5 jaar heeft zij de strijd moeten opgeven in juni 2012. Ben in juli alleen op reis gegaan, gevlucht is een te groot woord. Had ook een opdracht van Adrie om een pendule naar Roemenië te brengen voor Roxana wat wij eigenlijk samen hadden willen doen. Van deze trip een verslag (zie bij Henk en Adrie; Henk alleen op reis) gemaakt. Inmiddels samen met een nieuwe vriendin, Margriet van Susante, die nu ook de smaak te pakken heeft van het camperreizen. De snode plannen van toen zijn nu een beetje afgezwakt en aangepast aan onze leeftijd. Toch hopen we hier een aantal verslagen te plaatsen waaraan jullie plezier zullen beleven.

 

Groetjes,  Henk en Margriet.

 

Gerard en Roxana Thijssen

Wij zijn Gerard en Roxana.
 

We wonen en werken in Roemenië waar we een webwinkel hebben in caravan en camperonderdelen. Op de foto staat nog onze bus waar we jarenlang plezier van hebben gehad. Nu bouwen we aan een Mercedes 4x4 vrachtwagen met camperopbouw. De wintermaanden gebruiken wij voor het ontdekken van nieuwe plaatsen en andere culturen.

Jeroen en Jolanda 2007-2015

 

Als een van de 3 initiatiefnemers van camperreis.nl hebben wij vanaf het begin (2007) de website gebouwd en onderhouden. Eind 2014 zijn wij begonnen aan de bouw van een nieuwe site. In de komende jaren zal onze betrokkenheid bij camperreis.nl veranderen, wij hebben plannen om een aantal reizen van meerdere jaren te maken. We hopen dat bestaande en nieuwe deelnemers de inspiratie kunnen vinden om met elkaar camperreis.nl te onderhouden en verder uit te bouwen tot waar het voor bedoeld is; het delen van reiservaringen, reisgegevens, het onderhouden van een informatieve website en het organiseren van gezamenlijke reizen en bijeenkomsten. Dit betekent overigens zeker niet ons afscheid!!

 

Loek van der Beek

Ik ben Loek van der Beek en reis alleen in een fourwheeldrive camper, daarmee kom ik in vele uithoeken. Ik hoop dat je van de verslagen van de bijzondere reizen die ik daardoor kan maken, zult genieten.

Michelle en Marielle

Hoewel wij (nog) niet met de camper reizen, hopen we dat jullie toch veel informatie vinden in onze verslagen en foto's