Hans Mombers en Anja van der Walle

Wij zijn Anja van der Walle en Hans Mombers.

Heel lang geleden (1974 1975) is Hans met een Landrover door Azie heen getrokken. Van Eindhoven tot aan Nepal en weer terug. In die tijd kon je nog door Afganistan reizen. Prachtige reis geweest en toen het reisvirus opgelopen.

Anja is in 1997 naar Tanzania en Kenia geweest voor en mooie reis en de beklimming van de Kili Manjaro. En dat is hoog!. Ook zij is toen besmet met het virus.

In 2005 zijn wij, met onze zeilboot de Fiddlesticks, vertrokken voor een reis naar de Caribische Eilanden met een tussenstop van een jaar op het mooie eiland Bonaire. Maar reizen over land bleef ons ook trekken met gevolg dat we in de winter van 2010 een paar maanden door Marokko gereden hebben.

Uiteindelijk wint het reizen over land van het reizen over zee. We zijn nu druk bezig met het plannen van onze reis door  Rusland in 2015 na zuid Amerika in 2013 en 14. Onze Landrover is  verkocht, vanaf nu op pad met Iveco.

Waarom hier terecht gekomen? Het is heel leuk om contact te hebben met andere camperaars die het wat verder weg zoeken dan de gebaande paden in Europa.